Splošni pogoji uporabe spletne trgovine na straneh ambisontia.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). S spletno trgovino upravlja

Mlekartz – kreativna delavnica,
Nataša Hvala (osebno dopolnilno delo)
Ljubinj 3
SLO – 5220 Tolmin

Tel: +386 (0)51 602 326
E-mail: mlekartz@gmail.com

ID za DDV: 24657743
Transakcijski račun: IBAN:  SI56 0400 1002 0714 727

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, v 14 dneh od prevzema blaga odstopiti od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Svojo odločitev sporoči potrošnik po elektronski pošti na naslov mlekartz@gmail.com in pripeti Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov.

Rok za odstop se začne šteti en dan po datumu prevzema naročenega blaga.
Blago je potrebno vrniti prodajalcu s priporočeno pošiljko, najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek osnovnega pošiljanja in strošek vračila blaga (poštnina).

Vračilo vplačila na TRR bo izvedeno najkasneje v 5 delovnih dnehod prejema vrnjenega blaga. Na TRR uporabnika ali na PayPal se vrne vplačani znesek, zmanjšan za stroške poštnine. Zaradi zagotavljanja točnosti in pravočasnosti vračila, se vračilo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva drug način in če zaradi tega ni dodatnih stroškov.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe skupaj z Obrazcem za vračilo blaga, se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

IZDELKI “PO NAROČILU”

Za izdelke višjega visokega cenovnega razreda, izdelke ki se prodajajo izjemno redko in izdelke ki se pri proizvajalcu/dobavitelju naročajo in so narejeni nestandardno, prodajalec in kupec dogovarjata rok dobave, način plačila in dostavo.

AVTORSKE PRAVICE

Fotografije izdelkov, besedila in motivi na izdelkih, opisi izdelkov so last njihovih avtorjev in se jih brez dovoljenja ne sme kopirati.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.