NeNavadna peresnica – olivno zelena

30,00 

Umetniški komplet:

  • peresnica na zadrgo iz recikliranega jeansa,
  • 12 barvic Derwent Artist,
  • 4 risalni listi A5 z liki iz Ambisontie.

Opis

Ta peresnica ima malce hecno zgodbo. Začelo se je s hlačami. Takimi na žepe, udobnimi, kot nalašč za potepanja. Kot se spodobi za hlače, ki se veliko potepajo, so sčasoma dobile luknje tam kjer ni treba. Najprej so se valjale po omari, potem so prišle k meni v šivalnico. Nekaj časa so se še pri meni valjale, dokler…

Spodaj v mestu se je zapirala moja najljubša trgovina z umetniškim materialom. Moja umetniška duša je kriva, da sem odkupila barvice, ki so še ostale neprodane.

V šivalnico so prispele torej tudi barvice. Hlače, barvice… Počasi se je spletla povezava. Hlače so šle na kose, kosi so dobili novo obliko, nastala je peresnica za barvice. Taka čisto enostavna. Na zadrgo, ne prevelika. Da jo lahko vzameš na risarski potep. Moja trinajstletna hči pravi, da je odlična. Ravno pravšnja in všečno preprosta. Če to ni najbolj kulsko no!

NEnavadna peresnica s taboljš barvicami (Derwent Artist) potrebuje še nekaj… Hm, dodala bom še pobarvanko z liki iz Ambisontie. Škrat Zabat, lisica, deklica, jež…
Pa če to ni najbolj fajn komplet za umetniške duše, no. Po mojem je tudi najbolj fajn ideja za decembrska obdarovanja. Kaj praviš?

Dodatne informacije

Dimenzije 22 × 7 cm