Lomastežev zaklad

7,00 

Turistična kmetija Široko, datumi so vnaprej določeni, najdete jih v razdelku Dodatne informacije.

Kategorija:

Opis

KDO JE LOMASTEŽ?

Veliko pripovedk se začne z “nekoč je živel velikan, ki so se ga vsi bali…” In potem se najde junak, ki se bori z velikanom in ga premaga in vsi živijo srečno do konca svojih dni.

Pri nas pa ni čisto tako.

Na zahodu Slovenije je en kup hribov in na vsakem hribu je malo sveta. Nekje je prostora za par ovac, drugje pa je lahko na vrhu hriba prostora za par vasi. Takemu vrhu rečemo planota. Del take planote je tudi Lom. Še boljše, dva Loma. Tolminski in Kanalski. In prav tu je nekoč prebival zanimiv prebivalec, ki so ga videli le redki. Najraje kakšen radoveden in potepinski otrok z bujno domišljijo. Kadar ga je odneslo malo ven s poti, kjer rastejo robide, drnulje, češnje in drugi slastni sadeži. Tam je lomastil tudi  Lomastež. Pravijo, da je sodil v kategorijo velikanov, ker je bil zelo velik.

Bi ga radi še bolje spoznali? Pridružite se nam na lovu na zaklad, kjer spoznamo prav Lomasteža in njegove prijatelje.

ALI JE LOV NA ZAKLAD VSAK DAN?

Ne. Lov na Lomastežev zaklad se odvija po vnaprej napovedanem sporedu – razpoložljive datume najdete na zavihku “dodatne informacije”. Pri nakupu v opombe vpišite željeni datum.

V primeru, da bi želeli izvedbo animacije za svojo skupino otrok, nas kontaktirajte: ambisontia@gmail.com

KAJ JE VKLJUČENO V LOV NA LOMASTEŽEV ZAKLAD?
  • animacija – lov na zaklad
  • medalja in posladek
  • štrukelj po izbiri na kmetiji Široko
KOMU JE NAMENJENO?

Lov na zaklad je najbolj primeren za otroke stare od 5 do 12 let. Na lovu na zaklad spoznavamo Lomasteža, njegove prijatelje – domače in divje živali, se razveselimo zaklada, na koncu pa še posladkamo s slovitimi štruklji s Širokega.

Med tem, ko se mladina podi za zakladom, lahko starši uživate na turistični kmetiji Široko, saj nam boste svojo mladež prepustili za eno uro in pol.

ZAKAJ MORAM KUPITI VSTOPNICO VNAPREJ?

Zaradi lažje organizacije in preteklih izkušenj lahko kakovostno izvedbo zagotovimo le ob predhodni rezervaciji. Število otrok je omejeno, s tem vam zagotovimo, da bo vaš otrok resnično užival na lovu za zakladom.

V primeru slabega vremena ali premajhnega števila prijav, se izvedba preloži na naslednji vikend, v kolikor tudi takrat ni možno izvesti dogodivščine, vam vrnemo denar.

V kolikor se dogodivščine ne udeležite, denarja ne vračamo. Odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri dni pred izvedbo.

Dodatne informacije

Datumi

19.5.2024, 7.7.2024, 9.6.2024

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lomastežev zaklad”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja