Odločitve

Se ti kdaj zgodi, da se zaciklaš v enem dogajanju, kjer ima dejanje rezultat, ki ni dovolj dober? Kakorkoli se lotiš, ni dovolj. Nekako ne najdeš zadovoljstva v tem kar počneš in počutiš se precej neuspešno.

Potem pa pride moment, ko se lotiš zadeve, ki sproži neizmerno veselje v tebi, mravljince, ko se začutiš odličnega, uspešnega.

Pri meni se je zgodil ta moment, ko sem po malce daljšem premoru zopet prijela za čopič in naslikala dve tablici. Za dva nadebudneža, ki bosta dobila novo sobico. Kar vriskalo je v meni od veselja. Prišla je točka preloma. To je to. Toliko let že poskušam najti idealno službo, pa jo v bistvu ves čas imam. Preveč časa posvečam stvarem, ki me ne veselijo. Takim, kjer se ne čutim uspešna, ker to nisem jaz. Zato počasi zapiram bitke, ki me ne izpolnjujejo. Bitke za katere mi ni žal, da sem jih bila, četudi sem kdaj zgubila. Glavno je, da še migam 🙂

Počasi sem že preselila del svojega ateljeja v tolminski coworking, nekaj pribora dnevno migrira z menoj nazaj domov – dokler ne nabavim vseh barv in ostalih pripomočkov v dvojni količini.

Dobite me na Cankarjevi 3 med osmo zjutraj in tretjo uro popoldne (za gvišno se lahko o prisotnosti pozanimate na mlekartz@gmail.com). Lahko se oglasite samo na ogled izdelkov, ki jih imam na zalogi, lahko se pogovorimo o izdelku po naročilu. Seveda pa je spletna trgovina tudi še odprta 🙂