Prikaz vseh 5 rezultatov

 • kvačkarije

  Kvačkana broška – riba

  Kvačkana broška – riba iz pisane modre niti, s sponko za pripenjanje z varovalnom. Broška je pralna, vendar ne priporočam pogostega pranja.

  Broška je zelo simpatičen dodatek za ljubiteljice rib. Ni primerna za majhne otroke – ni igrača.

 • kvačkarije

  Zmajev mladič

  Kvačkana broška – zmajev mladič. Na hrbtni strani je zaponka za pripenjanje z varovalom. Zmajček je ročno nakvačkan, iz bombažne niti, unikaten, pralen (če se umaže, sicer ne priporočam pogostega pranja).

 • kvačkarije

  Bitje iz vesolja

  Kvačkana broška – vesoljček. Na hrbtni strani je zaponka za pripenjanje z varovalom. Bitje iz vesolja je ročno nakvačkano, iz zelene bombažne niti z roza lasmi, unikaten, pralen (če se umaže, sicer ne priporočam pogostega pranja).

  Broška je odštekan dodatek k pleteninam, za na torbe, peresnice, kape…

 • kvačkarije

  Kaktus – broška

  Kvačkana broška – kaktus. Na hrbtni strani je zaponka za pripenjanje z varovalom. Kaktus je ročno nakvačkan, iz svetlo zelene, oranžne in temno roza bombažne niti, unikaten, pralen (če se umaže, sicer ne priporočam pogostega pranja).

  Broška je lep dodatek k pleteninam, za na torbe, kape, šale, peresnice…

 • kvačkarije

  Kuščar – broška

  Kvačkana broška – kuščar. Na hrbtni strani je zaponka za pripenjanje z varovalom. Kuščar je ročno nakvačkan, iz svetlo zelene bombažne niti, unikaten, pralen (če se umaže, sicer ne priporočam pogostega pranja).

  Broška je odštekan dodatek k pleteninam, za na torbe, peresnice, kape…